Siirry suoraan sisältöön
Eriks Café De Paris -kastike

Uutuus! Eriks Café de Paris -kastike

Ranskalaisen keittiön klassikko on nyt saatavilla helposti omaan keittiöösi. Café de Paris -kastike syntyi 1930-luvulla Genevessä, kun sveitsiläis-ranskalainen ravintoloitsija kehitti salaisen reseptinsä, joka hurmasi ruokailijat täyteläisellä, yrttisellä ja voipohjaisella maullaan. Nyt tämä ikoninen makuelämys on purkitettu Eriksin tinkimättömällä laadulla, juuri sellaisena kuin se kuuluu olla.

Kastike on täydellinen kruunu mehukkaalle pihville, grillatulle kalalle tai vaikka paahdetuille kasviksille. Se nostaa arkiaterian juhlaruoaksi ja tuo kotiisi aidon ravintolatason kokemuksen, ilman monimutkaisia valmistusvaiheita.

Maista Eriks Café de Paris -kastike ja anna aterioidesi saada ansaitsemansa viimeistely. Tämä kastike tekee vaikutuksen puolestasi.

Eriks Café de Paris
Paahdettua maissia ja perunasalaattia Eriks Café de Paris -kastikkeella

AINEKSET (4 annosta)

Rucola – 60 g, Herkkuperuna – 1 kg, Oliiviöljy – 5 rkl, Suola – 5 tl, Pippuri – 5 tl, Maissintähkät – 2 kpl, Valkoviinietikka – 2 rkl, Dijonsinappi (Johnny’s) – 1 tl, Hunaja – 1 tl, Entrecôte – 4 viipaletta, Punainen sipuli – 1 kpl

VALMISTUSOHJE

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Halkaise perunat. Sekoita ne hieman oliiviöljyn, ripauksen suolan ja pippurin kanssa. Aseta leikkauspinta alaspäin pellille. Paista uunissa 25–30 minuuttia. Paista maissintähkät grillipannussa oliiviöljyn, hieman suolan ja pippurin kanssa, kunnes ne saavat kunnolla väriä. Sekoita oliiviöljy, viinietikka, dijonsinappi, hunaja, suola ja pippuri kastikkeeksi maun mukaan. Grillaa entrecôte-pihvit 2–3 minuuttia per puoli. Leikkaa maissi pienemmiksi paloiksi. Sekoita uunissa paahdettujen perunoiden, viipaloidun punasipulin ja rucolan kanssa. Lisää kastike ja sekoita.

Tarjoa entrecôten ja Eriks Café de Paris -kastikkeen kanssa.